Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • Horizon  Horizon

  De Horizon is ideaal voor stellen of kleine families! Bent u met 2 tot 5 personen en bent u op zoek naar een luxe, maar toch comfortabele boot? Dan is dit de oplossing voor u! Een grote hut aan de voorkant van de boot en een ruim ´pret´dek boven op het zonnedek en een compleet ingerichte keuken maken dit model zeer populair.

  Interieur & Salon
  Ruim en comfortabel interieur met royale stahoogte door de hele boot. Grote glazen schuifdeuren openen naar buiten waar zich het zitgedeelte bevindt. Ruime en lichte hut aan de voorkant met twee eenpersoonsbedden die u kunt ombouwen naar één tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van een oven, gasfornuis, grote elektrische koelkast, magnetron en hoogwaardige apparatuur. Luchtkoeling in de salon en in de hutten + USB poort.

  Hutten & Badkamer
  Een lichte en ruime hut voorin met om te bouwen éénpersoonsbedden/tweepersoonsbed. Een tweede kleinere hut, ideaal voor opslag of voor twee extra personen. Een badkamer mer aparte douche en elektrisch doorspoeltoilet. Individueel regelbare luchtkoeling + USB poorten in beide hutten.

  Zonnedek & Eigenschappen
  Ruim 'pretdek’ met een gedeelte om heerlijk te zonnen, tafel, gootsteen, gezellige licht, Barbecue grill en dekdouche. Grote afneembare bimini (zonnekap), 2 stuurposities binnen en buiten en een boegschroef voor eenvoudige bediening en om de boot gemakkelijker in te parkeren. Achter vindt u een tweede zitgedeelte met een MP3 entertainment system met waterdichte luidsprekers.
  Kenmerken van deze boot
  Lengte in m 11 m
  Breedte 4 m
  Bedden 
  extra bedden 
  Hutten 
  Stereo Radio/CD-speler, MP3/usb-aansluiting, DVD-speler, Flatscreen TV 
  Douches 
  Toiletten 
  Luchtventilatie ja 
  Stroom 12v/220v landstroom 
  Diepgang  m
  Stahoogte 2 m
  Water 600 l
  Stuurpositie Stuurpositie binnen en buiten 
  Boegschroef ja 
  Hekschroef ja 
  Brandsstofverbruik €7 - €18 / motor uur   Prijslijst van de Horizon in Italië in 2022
  vantot en metPrijs per week in Euro