Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DE THAMES VANUIT BENSON

  De Thames vanuit Benson

  De rivier de Thames kronkelt rustig door het hart van het historische land met een koninklijke geschiedenis. Langs de oevers van de rivier vindt u vele bezienswaardigheden, van groene weilanden, beboste heuvels tot schattige stadjes die nog de sfeer van vroeger herbergen.

  Al varende door dit land heeft u toegang tot vele beroemde plaatsen. Oxford, de stad met de oudste Engelse Universiteit en smeltkroes van academici, is een enerverende plaats vanuit waar u de omgeving kunt ontdekken.

  Meer naar het zuiden staat Windsor Castle majestueus in het hart van de stad. Al 9 eeuwen lang een koninklijk onderkomen en het is zeker de moeite waard om dit koninklijk erfgoed te bezoeken.

  De charme van het platteland zal u onderweg verleiden net als de vele engelse pubs en restaurants die u vindt langs de rivierkant.
  Route suggesties in deze regio De Thames vanuit Benson
  De Thames vanuit Benson