Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE CALEDONISCH CANAL

  Caledonisch Canal

  Geniet van de mysterie en wildernis van de Schotse Hooglanden vanaf het water. De eeuwenoude woeste heuvels, begroeid met geurende heide wachten op uw aankomst.

  Van Inverness naar Fort William, het Caladonische kanaal in het hart van de Great Glenn, geeft zijn magie aan u bloot als u langs de kastelen en ruïnes van vroeger tijden vaart, die de hoofdrol spelen in Keltishe mythes en legendes.

  Kijk uit over de valleien en bergen en geniet van de stilte die u vindt als u midden op een Loch stil gaat liggen, zoals bijvoorbeeld het mysterieuze Loch Ness.

  Speel een partij golf op een van de prachtige banen of ga eens een middag vissen. `s Avonds, als u toch aan wal ligt, gaat u een heerlijke malt whiskey proeven in een echt Schotse pub!
  Route suggesties in deze regio Caledonisch Canal
  Caledonisch Canal
  Falkirk en omgeving
  Laggan Heen en terug, via Inverness en Banavie