Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DE ELZAS KORTE VAKANTIE

  De Elzas Korte Vakantie

  Hesse Heen en terug, via Saverne Minimaal 4 overnachtingen U zult de ingenieuze techniek zeker waarderen als uw boot in 20 minuten tijd 45 meter wordt opgetild in de bootlift van Arzviller. Waterwegen: Canal de la Marne au Rhin Afstand: 60 km Sluizen: 28 Vaartijd: 15 Uur Type sluizen: Automatisch

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Hesse is een plezierig en rustigdorp dat door de jaren zijn charme en karakter behouden heeft. Het dorp heeft een goed georganiseerde haven, u vindt er de ruïnes van een benedictijnse abdij uit de 11 e eeuw, die nu dienst doen als dorpskerk. In deze karakteristieke bloemenstad vindt u een prachtige kerktoren in barokstijl. Geglazuurd aardewerk wordt veel ontwikkeld in Niderviller; een bezoekje aan de porseleinfabriek is de moeite waard. Arzviller is een mooi klein dorp met een unieke, enorme bootlift. Deze heeft u nodig om uw boot 45 meter omhoog of omlaag te tillen op het kanaal. Voor meer informatie over de historie van de lift kunt u terecht in het kleine, interessante bezoekerscentrum. Lutzelbourg valt onmiddellijk op door het hooggelegen kasteel dat boven de houten berghuizen uittorent, wat de stad een sprookjesachtig karakter geeft. U kunt met een treintje door de stad toeren. De vele winkels in de stad, de kristalsnijder in Maison Wurm en het botenmuseum zijn ook een bezoek waard. Dit is een klein, vriendelijk stadje met de voor deze streek kenmerkende steile daken en vensterbanken vol geraniums. Er staan hier enkele prachtige traditionele, gedeeltelijk uit vakwerk bestaande huizen. Saverne is ook bekend vanwege de beroemde rozentuin met meer dan 550 rozen.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Verken een middeleeuws kasteel In Saverne moet u zeker naar Rohan Castle en de botanische tuinen. Neem er zeker eens een kijkje. Bezoek legio historische bezienswaardigheden De interessante porseleinfabriek van Niderviller bestaat al sinds 1735. Rozengeur en zonneschijn Laat u met boot en al optillen in de indrukwekkende Arzviller bootlift in Saverne en breng dan direct ook een bezoek aan de fantastische rozentuinen. Geniet van de natuurlijke omgeving Kom tot rust in de Elzas en verken haar prachtige, gastvrije steden. Zeil ontspannen langs de oevers. Trendy fietsen Het pittoreske kanaalpad van Lützelburg naar Straatsburg is populair onder fietsers en wandelaars.
  Route suggesties in deze regio De Elzas Korte Vakantie
  De Kosmopolitische Route
  De Elzas Korte Vakantie
  Hesse en omgeving
  Hesse naar Boofzheim, Enkele reis via Straatsburg