Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DE KOSMOPOLITISCHE ROUTE

  De Kosmopolitische Route

  Hesse Heen en terug, via Straatsburg

  Minimaal 7 overnachtingen Twee prachtige kanalen brengen u naar bruisende steden vol charme. Trakteer uzelf op culinaire maaltijden en lokale dranken. Waterwegen: Canal de la Marne au Rhin. Afstand: 156 km. Sluizen: 68. Vaartijd: 37 Uur. Type sluizen: Automatisch

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Hesse Hesse is een plezierig en rustigdorp dat door de jaren zijn charme en karakter behouden heeft. Het dorp heeft een goed georganiseerde haven, u vindt er de ruïnes van een benedictijnse abdij uit de 11 e eeuw, die nu dienst doen als dorpskerk. Niderviller In deze karakteristieke bloemenstad vindt u een prachtige kerktoren in barokstijl. Geglazuurd aardewerk wordt veel ontwikkeld in Niderviller; een bezoekje aan de porseleinfabriek is de moeite waard. Arzviller Arzviller is een mooi klein dorp met een unieke, enorme bootlift. Deze heeft u nodig om uw boot 45 meter omhoog of omlaag te tillen op het kanaal. Voor meer informatie over de historie van de lift kunt u terecht in het kleine, interessante bezoekerscentrum. Lutzelbourg Lutzelbourg valt onmiddellijk op door het hooggelegen kasteel dat boven de houten berghuizen uittorent, wat de stad een sprookjesachtig karakter geeft. U kunt met een treintje door de stad toeren. De vele winkels in de stad, de kristalsnijder in Maison Wurm en het botenmuseum zijn ook een bezoek waard. Saverne Dit is een klein, vriendelijk stadje met de voor deze streek kenmerkende steile daken en vensterbanken vol geraniums. Er staan hier enkele prachtige traditionele, gedeeltelijk uit vakwerk bestaande huizen. Saverne is ook bekend vanwege de beroemde rozentuin met meer dan 550 rozen. Hochfelden Het stadje staat in de omgeving bekend om zijn brouwerij. Er wordt hier sinds 870 v. Chr. gebrouwen en de plaatselijke familiebrouwerij Meteor heeft een brasserie en een museum. De brouwerij organiseert rondleidingen. Brumath Eeuwen geleden was Brumath de hoofdstad van de Elzas en één van de invloedrijkste steden in de regio. Leer meer over de geweldige geschiedenis in het prachtige kasteel van Hanau-Lichtenberg, met een uitstekend museum. Straatsburg In deze grote, bloemovergoten plaats is heel veel te zien. Het imposante gebouw waar het Europese Parlement zetelt, is vanaf het kanaal te zien. Straatsburg is ook beroemd om zijn gastronomie: foie gras, elzaswijnen, bonbons en eaux-de-vie.
  Route suggesties in deze regio De Kosmopolitische Route
  De Kosmopolitische Route
  De Elzas Korte Vakantie
  Hesse en omgeving
  Hesse naar Boofzheim, Enkele reis via Straatsburg