Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE ITALI��

  Omgeving Casier en Venetië

  Ciao! Zonder twijfel bezit Italië wereld`s meest fantastische en romantische waterwegen.

  Ontdek op een ontspannen manier de romantische kanalen en lagunes van Venetië, ongetwijfeld de mooiste stad van de wereld.

  Cruise verder om de nabijgelegen eilanden zoals Burano, Murano en Torcello te ontdekken en hun charmantische vissersplaatsjes. Hier geniet u van de traditionele gerechten van verse zeevruchten vergezeld met een koel glas Soave wijn.

  Wanneer de tijd is aangebroken om op te breken kunt u kiezen om de dromerige rivier Sile naar Treviso te volgen of de Brenta te nemen langs palladische architectuur en majestueuze moderne villa`s, door olijfboom- en wijn- gaarden, naar de historische stad Padova.

  Maar om een compleet andere kant van het Italiaanse leven te vinden, moet u zuidwaarts reizen naar de beroemde Po delta, wereldwijd bekend om zijn wirwar van rivieren en meren vol met natuurlijke schoonheid. Hier vindt u oude Griekse en Romeinse ruines naast roze flamingo`s en reigers.
  Route suggesties in deze regio Itali��
  Omgeving Casier en Venetië
  Route suggesties vanuit Chioggia
  Route suggesties vanuit Marano