Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DUITSLAND

  Jabel Heen en terug, via Rheinsberg

  Minimaal 7 overnachtingen Terwijl u de steden en plattelandswegen per fiets verkent doemen de huizen van vroegere Duitse aristocraten in volle glorie op.
  Waterwegen: Jabelscher See, Fleesensee, Malchower See, Petersdorfer See, Plauer SeeKölpinsee, Müritz, Binnenmüritz, Müritz-Havel-Wasserstraße, Rheinsberger Gewässer. Afstand: 229 km. Sluizen: 8. Vaartijd: 34 Uur. Bruggen: 2. Type sluizen: Volledig automatisch en bemand of automatische zelfbediening

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Jabel Jabel is een stil en rustig dorpje, een ideale plek om te relaxen en de boel de boel te laten. Slenter richting het centrum en ontdek een prachtige oude bakstenen kerk of fiets over de oevers van het kanaal en geniet van het mooie landschap. Malchow Malchow, ook wel Stadseiland genoemd, herbergt veel schatten die u kunt ontdekken. In het centrum staat een gigantische molen en een oude 12e-eeuwse kerk waarin een orgelmuseum gevestigd is. Er is ook een mooie bloementuin als u zin heeft in een wandelingetje. Plau-am-See Welkom in Plau-Am-See, een rustig, gastvrij stadje aan het kanaal. Bezoek het charmante, met mos bedekte stadhuis op uw verkenningstocht door het centrum. Als u eens een ander uitzicht wilt, maak dan een rustige wandeling langs het kanaal. Waren Maak een stop in Waren voor een mooie wandeling langs het meer en geniet van het prachtige landschap. In het centrum treft u veel schilderachtige monumenten aan, zoals de oude vakwerkhuizen. Ook de oude watertoren en de Mariakerk zijn een bezoek waard. Robel Welkom in Robel, een charmant, rustig stadje aan het grote Müritzmeer. Wandel door het centrum tussen de kleurige vakwerkhuizen en geniet van één van de vele goede restaurants. Mirow Mirow is een charmant stadje waar met hout afgewerkte huizen staan. Onderbreek uw reis hier om het mooie Mirowkasteel te zien, prachtig gelegen op zijn eigen eiland. De kerk, midden op het platteland, is ook een leuke plaats om te bezichtigen en om te relaxen. Marina-Wolfsbruch Marina-Wolfsbruch is een mooie havenplaats die wordt omgeven door bosgebied. Er zijn veel hotels en restaurants. Als u uw benen wilt strekken, zijn er aan de rand van het stadje wandelpaden. Rheinsberg Aan het water, midden in een weelderig groen bos, staat het grote Rheinbergkasteel. Bezoek het kasteel, de tuinen en het museum. In het centrum kunt u ook genieten van de evangelische Saint-Laurentkerk uit de 13e eeuw.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Concerten in kasteel Rheinsberg Geniet in stijl van klassieke concerten en opera's in het kasteel. Het fascinerende Müritz Aquarium In het aquarium van Müritz Museum in Waren komt u oog in oog te staan met de meest ongelooflijke wezens. Luier in een rustgevend arboretum In het middeleeuwse Mirow ligt één van de oudste tuinen van Duitsland, de dendrologische tuin van Erbsland. Eén met de natuur De paadjes in het ongerepte Müritz National Park zijn zeer in trek bij wandelaars en vogelaars. Word ook betoverd. Ontspannen en vissen op de plassen Op de meren hier is het geweldig vissen. Misschien vangt u uw eigen avondmaal wel. Verwen uzelf Marina Wolfsbruch is een uitstekende vakantiebestemming met tal van voorzieningen voor onder meer watersport en wellness. Groene wandelingen en fietstochten Het kronkelpad om het indrukwekkende Müritz-meer is ideaal voor buitensport in een prachtige omgeving.
  Route suggesties in deze regio Duitsland
  Mecklenburg Vorpommern vanuit Marina Wolfsbruch.
  Potsdam en Berlijn
  Enkele reis Wolfsbruch - Potsdam of omgekeerd.
  Route suggesties vanuit Fürstenberg
  Potsdam Heen en terug, via Plaue
  Jabel Heen en terug, via Rheinsberg
  Vaarvakanties op rivieren in Brandenburg
  Vaarvakanties op rivieren in Mecklenburg

  Copyright © Rentaboat