Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE DUITSLAND

  Enkele reis Wolfsbruch - Potsdam of omgekeerd.

  In Potsdam bevindt u zich op loopafstand van het Sanssouci Paleis en haar beroemde tuinen. De stad is hoofdstad van Brandenburg en biedt een unieke culturele en historisch landschap en een eindeloos aantal architectuur monumenten van internationale belangrijkheid.

  Berlijn staat bekend als de stad van de bruggen. Meer dan 1000 bruggen liggen over de 200 km bevaarbare waterwegen. Elf gratis “24 uur” afmeerplaatsen in de binnenstad nodigen u uit om te stoppen om te shoppen of, culturele en historische plaatsen te bezoeken, allen binnen redelijke afstand van uw boot.

  Furstenberg is een pictoreske waterstad gelegen aan 3 eilanden en staat bekend als de poort naar het Mecklenburg merendistrict en het Müritz meer, en iets verder is Rheinsberg in heel Duitsland bekend om haar oude kasteel, het historische stadscentrum en de muziek academie met haar openlucht concerten in het zomerseizoen
  Route suggesties in deze regio Duitsland
  Mecklenburg Vorpommern vanuit Marina Wolfsbruch.
  Potsdam en Berlijn
  Enkele reis Wolfsbruch - Potsdam of omgekeerd.
  Route suggesties vanuit Fürstenberg
  Potsdam Heen en terug, via Plaue
  Jabel Heen en terug, via Rheinsberg
  Vaarvakanties op rivieren in Brandenburg
  Vaarvakanties op rivieren in Mecklenburg