Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE IERLAND

  Portumna en omgeving

  Onze basis in Portumna is gelokaliseerd aan de noordelijkste punt van Lough Derg – een groot meer in het midden van groen landschap. Zuidelijk varen naar Killaloe aan het andere uiteinde van het meer, komt u de gezellige dorpjes Terryglass, Dromineer, Garrykennedy en Mountshannon tegen, allen met aanlegmogelijkheden.


  Neem uw tijd om de vredige wateren van de Lower Shannon en Lough Ree te verkennen, terwijl u verder noordwaarts vaart naar de dynamische stad Athlone of, verder weg, Roosky. Onderweg is een visite aan Clonmacnois, de grootste monniken vestiging uit de middeleeuwen, gesticht in het jaar 545, niet te versmaden.


  Aan het einde van de dag treft u in de traditionele Ierse pubs langs de route een warm en vriendelijk onthaal. Probeert u , ondertussen genietend van de Ierse ballades, een hartige stew van lamsvlees of vers gevangen zalm, en spoel deze weg met een heerlijk pint Guinness of Ierse whiskey - bekend om zijn turf rijke kleur en geur. Zo geniet u tenvolle van de magische charme van Ierland
  Route suggesties in deze regio Ierland
  Carrick on Shannon en omgeving
  Portumna en omgeving
  Carrick on Shannon - Belturbet of vice versa
  Keltische Route
  De Lough Derg Route