Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE IERLAND

  Carrick on Shannon en omgeving

  Carrick-On-Shannon is de toegangspoort tot enkele van de fraaiste cruising routes en spectaculair landschap in Ierland. De waterwegen van de Shannon, de Boyle, het vernieuwde Shannon-Erne kanaal, Lough Key and Lough Allen zijn perfekt voor zowel de geroutineerde als startende vaarders. Er zijn veel gezellige dorpjes onderweg om te ontdekken. Allen met mooie afmeerplaatsen, leuke pubs en een warm onthaal.


  Een korte vaartrip brengt u naar Leitrim en de sluis die de toegang tot het Shannon-Erne kanaal vormt. Hier kunt u verder noordwaarts naar de dorpjes Ballinamore en Ballyconnell. Ook kunt u de rivier Boyle volgen naar Lough Key Forest Park met de dichtbij gelegen 12e eeuwse Cistercian abdij en het recent gerestoreerde koninklijke stadhuis uit de 17e eeuw in Boyle.


  Een droomland van kronkelende riviertjes en meertjes wachten op u als u de Shannon verder zuidwaarts volgt. Vaar rustig naar Carnadoe, Jamestown, Kilglass and Dromod, langs oevers vol flora en fauna, genietend van het prachtige landschap rondom u.


  We zijn er zeker van dat het haastige leven van alledag algauw een verre herinnering wordt, terwijl u in de rust en vredigheid van de mooiste Ierse waterwegen vaart, genietend van de vriendelijkheid en gastvrijheid van het Ierse volk.
  Route suggesties in deze regio Ierland
  Carrick on Shannon en omgeving
  Portumna en omgeving
  Carrick on Shannon - Belturbet of vice versa
  Keltische Route
  De Lough Derg Route