Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE FRANKRIJK ZUID

  De Klassieke Midi Route

  Port Cassafières naar Homps, Enkele reis

  Minimaal 7 overnachtingen Van de stranden van de Middellandse Zee tot de toprestaurants en wijngaarden op de heuvels bij Homps. Waterwegen: Canal du Midi. Afstand: 77 km. Sluizen: 19. Vaartijd: 17 Uur. Type sluizen: Automatisch, bediend door sluiswachter

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Port Cassafieres Port-Cassafières is een aangename, vredige halteplaats met fietspaden. De ligging vlakbij Spanje zorgt voor interessante accenten in de keuken, architectuur en cultuur. Kortom, een werkelijk kosmopolitische plek waar u veel kunt ontdekken. Béziers Béziers is een betoverende stad en de op één na belangrijkste stad aan het Canal du Midi. Maak kennis met de prachtige architectuur, met name de Saint Nazaire-kathedraal is bijzonder mooi. In het centrum liggen de meest betoverende plekken voor een wandeling, zoals het Plateau des Poètes. Fonserannes Het in de 17e eeuw door de geniale Pierre-Paul Riquet gebouwde Fonsérannes heeft de grootste sluizentrap van heel het Canal du Midi. Hier wordt u maar liefst 25 meter hoger of lager op het kanaal geplaatst. Colombiers Ga in Colombiers naar de Saint Sylvestre-kerk met haar rijke historie. 's Avonds worden de tuinen van de predikantswoning prachtig verlicht; ideaal voor een romantische wandeling. Capestang Een betoverend dorp boordevol schitterende middeleeuwse architectuur, gebouwd rondom het indrukwekkende 14e-eeuwse Collegiale Church en een kasteel. Het kasteel was ooit de tweede woning van de aartsbisschop van Narbonne. Le Somail Le Somail is een mooi gehuchtje met prachtige oude, met mos bedekte huizen. Het is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken. et is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken. Ventenac Als u Ventenac nadert, heeft u een verpletterend uitzicht op het majestueuze kasteel van de stad. Op de oevers van het kanaal kunt u wijn proeven en zelfs kopen. Ventenac is een beeldschoon kanaaldorp dat een bezoek waard is. Paraza Paraza is een prachtig, karakteristiek stadje met kleurige huizen aan het water. Als u door het dorp loopt, komt u zeer waarschijnlijk de oude, afgedankte windmolen van Cantaranne tegen. Roubia Roubia is een lieflijk dorpje met een mooie parochiekerk die een bezoek waard is. Als u hier aanmeert, kunt u een boswandeling maken om dichter bij de natuur te komen. Argens-Minervois Argens-Minervois is een prachtig klein stadje dat de streek Minervois typeert. Het dorp ligt rondom een 14e-eeuws kasteel en kijkt uit over het kanaal en de rivier de Aude. Homps Homps is een groen stadje waar vaak de zon schijnt. Meer hier aan en wandel het stadje in en ontdek de met bloemen versierde stratenen de oude romaanse kapel uit de 11e eeuw.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Winkels aan de waterkant Le Trouve Tout du Livre in het lieflijke Le Somail heeft alles dat de bibliofiel begeert. Het is een plaatje! De magie van Béziers Flaneer onder de bomen aan de Allées Paul Riquet, langs gezellige cafés, restaurants en winkeltjes. Bezoek een familiebedrijf in wijn De streekwijnen van Domaine de Guery in Capestang veroveren ongetwijfeld uw hart. Bewonder beeldende kunst Sla ook de schilderkunst en het glaswerk in het Musée des Beaux-Arts in Béziers niet over. Stop eens in Roubia Geniet tijdens een luxe picknick op uw zonnedek van het reilen en zeilen op het kanaal. Oude ruïnes in Colombiers De ruïnes van het pre-Romeinse Oppidum d’Enserune dateren nog uit de 6e eeuw v.Chr. Zwemmen in de kalme Mediterrane wateren In het rustgevende, prachtige Port Cassafières liggen de mooiste goudgele stranden op loopafstand. Langs de oevers van het kanaal fietsen Canal du Midi staat bekend om zijn mooie kanaaloevers. Trek er vooral eens met de fiets op uit om de mooie omgeving te verkennen. Watersport in de zon Vermaak u met de kinderen en ga heerlijk watersporten aan het Lac de Jouarres in Homps. Heerlijk geurende rozen Laat u in Béziers betoveren door de zoete geuren van de bloemen op Le Plateau des Poétes.
  Route suggesties in deze regio Frankrijk Zuid
  Omgeving Trèbe, Homps en Narbonne.
  De Klassieke Midi Route
  De Midi Robine Route
  Camargue vanuit St. Gilles of Beaucaire
  Trébes - Narbonne of vice versa
  Castelnaudary en omgeving
  Port Cassafieres en omgeving
  De Gouden Midi Route
  Enkele reis Beaucarie of St. Gilles naar Port Cassafieres (bij Bezier) of vice versa