Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE BELGI��

  De Bijzondere Brugge Korte Vakantie

  Nieuwpoort Heen en terug, via Brugge Minimaal 4 overnachtingen Alleen al het proeven van Belgische chocolade is hemels. Een land van stedelijke en landelijke contrasten: België is fascinerend. Waterwegen: Kanaal Plassendale-Nieuwpoort, Kanaal Gent-Oostende. Afstand: 39 km. Sluizen: 15. Vaartijd: 12 Uur. Bruggen: 2. Type sluizen: Allemaal bediend door sluiswachters Laat u betoveren door het netwerk van waterwegen die vanuit de zee het land instromen. De vaaropties tijdens een Belgische riviercruise zijn eindeloos als u de gouden stranden van Nieuwpoort achter u laat en vaart richting Brugge, het Venetië van het Noorden. De kosmopolitische charme van het land raakt u vrijwel meteen met een overvloed aan elegante kastelen, prachtige bruggen en cafés aan de waterkant.

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Nieuwpoort Nieuwpoort is een levendige, kosmopolitische stad aan zee. Deze kustplaats is populair bij gezinnen en heeft een 2 kilometer lange promenade. Maak een strandwandeling en geniet van het rustgevende geluid van de wind en de golven. Een mooi stadje om een tussenstop te houden. Oostende Oostende is een grote stad aan zee met een rijke historie van intensieve visserij. U kunt hier verschillende monumenten bezoeken zoals een oude, door Napoleon gebouwde vesting. Neem de tijd voor de musea en eet een hapje in één van de restaurants in de buurt. Brugge De architectuur in het middeleeuwse centrum van Brugge is één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Het is door UNESCO verklaard tot werelderfgoed. Brugge is klein genoeg om te voet te verkennen, maar per koets of kanaalboot is ook erg leuk. Er zijn veel musea, goede restaurants en leuke winkels.

  Leuke activiteiten onderweg…

  Brouwerij Straffe Hendrik De rondleiding door deze brouwerij in Brugge is een absolute aanrader. U kunt hier fantastische bieren proeven. Bezoek het levendige Nieuwpoort Deze stad, die bekend staat om zijn verse zeegerechten, bruisende nachtleven en de Grote Markt, is een uitstekende bestemming voor uw huurbootvakantie. Chocoladehoofdstad van de wereld Hier zijn wel bijna vijftig chocolaterieën gevestigd. Bezoek ook het geweldige Brugge en haar chocolademuseum. Onstpannen op het strand Neem eens de tijd voor een dagje strand bij Nieuwpoort.
  Route suggesties in deze regio Belgi��
  Vaarvakanties in Vlaanderen
  Nieuwpoort - Deinze - Gent - Oostende
  Vaarroutes vanuit Kuurne
  Nieuwpoort - grote cirkel door Frankrijk en België.
  De Bijzondere Brugge Korte Vakantie

  Copyright © Rentaboat