Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE BELGI��

  Nieuwpoort - grote cirkel door Frankrijk en België.

  Vaartocht in de Westhoek.

  Start in Nieuwpoort, waar enige prachtige zandstranden zijn, stop in Diksmuide en maak een fietstocht of wandeling op het platteland. Er zijn routes uitgezet. De Lo kanalen leiden u naar Ieper (Ypres), alwaar u een bezoek kan brengen aan de memorials en de musea die zijn opgedragen aan de eerste wereldoorlog. Nog elke avond wordt the Last Post geblazen onder de bogen van het Menin Gate Memorial. Dit eerbetoon wordt gespeeld ter herdenking van de soldaten, die hier vochten en stierven gedurende de eerste wereldoorlog.

  Vaar naar het westen parallel aan de kust en kijk uit over Duinkerken en verder weg Frankrijk. Hier treft u nog de sporen aan van de evacuatie van de Britse militairen aan het begin van de tweede wereld oorlog. Bergues is nog steeds omringd door vestingwallen. Het is gesitueerd aan de voet van een heuvel – probeer enkele lokale specialiteiten en bezoek de maandagmarkt.

  Kortrijk heeft diverse mooie historische gebouwen, en Roeselare heeft het nationaal wielren museum en een aantrekkelijk gemeentehuis gelegen aan de marktplaats. Gent is de levendige hoofdstad van Oost Vlaanderen, met eindeloos veel bezienswaardigheden. Bezoek b.v. de Belfry en de kledingmarkt, de Universiteits botanische tuinen en geniet van de fantastische Belgische keuken in een van de vele restaurants.

  Via het Gent-Oostende kanaal komt u in Brugge een fascinerende historische stad, vele eeuwen oud. Hier kunt u door de straten zwerven, musea bezoeken en op zoek gaan naar kunst. U kunt zelfs een paardenkoets huren voor een stadstour met gids.

  Deze cirkel is circa 360 km lang. U hebt twee weken nodig.
  Route suggesties in deze regio Belgi��
  Vaarvakanties in Vlaanderen
  Nieuwpoort - Deinze - Gent - Oostende
  Vaarroutes vanuit Kuurne
  Nieuwpoort - grote cirkel door Frankrijk en België.
  De Bijzondere Brugge Korte Vakantie