Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE BELGI��

  Nieuwpoort - Deinze - Gent - Oostende

  Deze mooie tocht voert u vanuit Nieuwpoort langs de bedrijvige zeehaven van Oostende naar de middeleeuwse stad Brugge, één der mooiste steden van Vlaanderen.

  Vervolgens vaart u naar de voormalige hoofdstad van Vlaanderen, Gent. Ook deze stad heeft zeer veel historische gebouwen en een heel eigen sfeer. Na een bezoek aan Deinze, even ten zuidwesten van Gent, keert ge op uw schreden terug en vaart u ontspannen terug naar Nieuwpoort.

  De vaarwateren in Vlaanderen zijn niet erg druk. De brugwachters uitzonderlijk vriendelijk en beleefd. Deze tocht van één week is zeer geschikt als eerste vaarvakantie, omdat de beginnende schipper de kans krijgt om stap voor stap vaarervaring op te doen.

  Het is een tocht van bijna 200 km. Het is ongeveer 33 uur varen.
  Route suggesties in deze regio Belgi��
  Vaarvakanties in Vlaanderen
  Nieuwpoort - Deinze - Gent - Oostende
  Vaarroutes vanuit Kuurne
  Nieuwpoort - grote cirkel door Frankrijk en België.
  De Bijzondere Brugge Korte Vakantie