Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE BELGI��

  Vaarvakanties in Vlaanderen

  Vlaanderen
  Proef de zoetheid van het overvloedige Vlaanderen Het kustgebied van Belgisch Vlaanderen, bekend om de heerlijke chocolade en voortreffelijke keuken, is rijk aan cultuur en natuurlijke schoonheid – windmolens, weides, moerassen en zandstranden. In de bruisende steden wordt u omringd door prachtige Gotische architectuur. Tijdens uw bootvakantie in Vlaanderen komt u het ene na het andere kasteel tegen – indrukwekkende bewijzen van een rijke geschiedenis. Onze bootverhuur Nieuwpoort neemt u graag mee op reis!

  Een schets
  Met een huurboot in het Belgische Vlaanderen staat u een fantastische vakantie in een waterrijk land te wachten. De mooie kustgebieden zijn doorweven met kanalen en rivieren en vormen een toevluchtsoord voor zeevogels en strandgasten. De waterwegen, in totaal ongeveer 1.570 kilometer lang, worden gebruikt voor commerciële vaart en pleziervaart. Het water vormt zo'n groot onderdeel van Vlaanderen dat het ook niet verrassend is dat in elke stad volop bruggen te vinden zijn. Er ruim 200 bruggen als u wilt varen in Gent.

  Tijdens een bootvakantie in Vlaanderen vaart u langs de kust met prachtige duinen en mooie dijken. Dat de frisse zeewind van de Noordzee u trek geeft is geen probleem: de cafés aan de kust serveren heerlijke gerechten met zeevruchten en overal wordt lekker Belgisch bier getapt. Havens als Oostende bieden een mooie mix van handel en vertier voor de bezoekers. Het kanaal dat u naar Gent brengt werd in 1886 gebouwd en is slechts één van de waterwegen die het varen in België zo bijzonder maakt.

  De ideale vaarregio voor...
  Geschiedenis en erfgoed Horizon van Gent 's nachts De historie en het erfgoed van Vlaanderen zijn duidelijk zichtbaar in de prachtige kathedralen en paleizen. Ga in Gent naar de mooie St. Bavon-kathedraal. Beklim de Sint-Michielsbrug voor spectaculaire uitzichten over deze middeleeuwse stad. Ieper, in het Frans Ypres, staat bekend om zijn musea over de Eerste Wereldoorlog.

  Zwemmen
  Twee kinderen wandelen langs het strand De prachtige stranden bij Nieuwpoort en Oostende trekken iedere zomer duizenden reizigers naar de Noordzee. Ga eens zwemmen in de branding en kom daarna heerlijk bij in één van de bistro's aan het water. Luier bij een verkoelend meer tijdens uw rivierbootvakantie in Vlaanderen.

  Gastronomie
  Lekkere belgische chocolade Laat u verleiden door de Vlaamse gastronomie. Proef bijvoorbeeld de Belgische favoriet Vlaamse stoofkarbonade. Dat lijkt erg op Bœuf bourguignon, maar dan met bier in plaats van rode wijn. Of neem de konijn in Geuze (het beroemde bier). En als toetje de wereldberoemde chocoladepralines. Varen in Vlaanderen combineert vele geneugten.

  Familie
  Kind op de schouders van de vader Geniet met uw kinderen van uw boot Nieuwpoort en van de leuke ritjes en zeldzame dieren in Bellewaerde Park in Ieper. Brielmeersen Park in Deinze heeft minigolf en een doolhof van bamboe. Kinderen zijn ook gek op de strandvakanties en chocolade-uitjes tijdens vaarvakanties op de Vlaamse rivieren.

  Bierproeverij
  Lege bierflessen België staat bekend om zijn bieren: champagne, lambiek, tripel, dubbel en meer. Probeer eens een Vlaams Rood tijdens één van uw bierproeverijen in Vlaanderen. Veel boten varen Brugge in. Brouwerij Straffe Hendrik in Brugge geeft rondleidingen en proeverijen. De Herberg de Dulle Griet in Gent heeft ruim 250 fantastische brouwsels.

  Ontdek...

  Nieuwpoort
  Nieuwpoort is een levendige, kosmopolitische stad aan zee. Deze kustplaats is populair bij gezinnen en heeft een 2 kilometer lange promenade. Maak een strandwandeling en geniet van het rustgevende geluid van de wind en de golven. Een mooi stadje om een tussenstop te houden.

  Veurne
  Veurne is een gastvrije stad met een kenmerkende lokale architectuur. Breng een bezoek aan de Sint-Walburgakerk met zijn tuinen, het stadhuis en het Spaanse paviljoen.

  Diksmuide
  Bezoek in Diksmuide de gotische Sint-Niklaaskerk en let daar vooral ook op de piëta achter het stadhuis. Enkele andere prachtige bezienswaardigheden in Diksmuide zijn het Begijnhof en de IJzertoren.

  Ieper
  Sint-Maartenskerk in Ieper, Vlaanderen Ieper is een mooie, gastvrije stad met een rijke geschiedenis. De mooie ‘Hall aux draps’ is een bezoek waard en vergeet ook de dierentuin in Bellewaerde Park niet.

  Oostende
  Oostende is een grote stad aan zee met een rijke historie van intensieve visserij. U kunt hier verschillende monumenten bezoeken zoals een oude, door Napoleon gebouwde vesting. Neem de tijd voor de musea en eet een hapje in één van de restaurants in de buurt.

  Brugge
  Colourful houses in Bruges De architectuur in het middeleeuwse centrum van Brugge is één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Het is door UNESCO verklaard tot werelderfgoed. Brugge is klein genoeg om te voet te verkennen, maar per koets of kanaalboot is ook erg leuk. Er zijn veel musea, goede restaurants en leuke winkels. Onze bootverhuur Brugge is succes verzekerd.

  Gent
  Uitzicht over Gent en Sint-Niklaaskerk Gent, de parel van Vlaanderen, was ooit, na Parijs, de grootste stad van Europa. Geen enkele Belgische stad heeft zo veel monumenten en belangrijke gebouwen als Gent. Profiteer van de bootverhuur Gent om het allemaal van dichtbij te bewonderen. Het historisch stadshart kan het best te voet worden verkend – neem wel uw fototoestel mee!

  Deinze
  Deinze is een heerlijk klein plaatsje met heel veel winkels en bezienswaardigheden. In het recreatiedomein De Brielmeersen liggen prachtige wandelpaden, een grote speelplaats, een minigolfbaan en een enorm bamboedoolhoof.

  Oudenaarde
  Oudenaarde is beroemd vanwege de tapijtweverij en wandtapijtenproductie. In het tapijtenmuseum worden karakteristieke wandtapijten tentoongesteld. De Broodstraat, Nederstraat, Einestraat en Hoogstraat zijn de grootste voetgangersstraten met de charme van de oude middeleeuwse straten.

  Bossuit
  Bossuit is een bekoorlijk klein dorp, uitstekend geschikt voor heerlijke wandelingen. Bezichtig hier ook een oud kasteel uit de 17e eeuw.

  Kortrijk
  Kortrijk is een mooie oude stad met een schitterende lokale architectuur, waarvan de Broeltorens en vele andere gebouwen en monumenten getuigen.

  Routesuggesties
  Het staat u vrij te varen waar u wilt, zolang u uw boot maar inlevert op uw aankomstbasis op de door u geboekte datum. Voor een comfortabel reistempo raden we u aan 2-4 uur per dag te varen. Zo heeft u genoeg tijd om regelmatig aan te leggen en de omgeving te verkennen.

  Route suggesties in deze regio Belgi��
  Vaarvakanties in Vlaanderen
  Nieuwpoort - Deinze - Gent - Oostende
  Vaarroutes vanuit Kuurne
  Nieuwpoort - grote cirkel door Frankrijk en België.
  De Bijzondere Brugge Korte Vakantie